Разсеян клиент забрави секскуклата си в такси, шофьорът го търси да му я върне

0
1453

В руския град Волгоград разсеян клиент забрави секскуклата си в такси. Странното е, че до този момент човекът не се е върнал да търси скъпата силиконова играчка и тя стои и го чака в офиса на диспечерките на фирмата, съобщи lifenews.ru.

След като свършила смяната му, бакшишът тръгнал да чисти колата си и забелязал „клиенката”. Той не я видял, докато човекът се возил, защото тя била сложена точно зад неговата седалка. Дори в началото не разбрал, че пасажерите са повече от един.

„По едно време нещо на задната седалка почна да мърда и аз включих светлините да видя. Направо щях да падна, като съзрях тази „пътничка”, разказва шофьорът Юрий Наговицин. Той дори решил да върне стоката и подкарал колата обратно до мястото, където мъжът слязъл. Но никой не се върнал за силиконовата мацка. Шофьорът се принудил да занесе намерената кукла в офиса на фирмата си и да я предаде на диспечерките. Там се пазели доста забравени неща и идвали притежателите им да си ги търсят. Хората от офиса посъветвали шофьора да обиколи квартала, където е слязъл мъжа с куклата и да го намери. Но опитите му ударили на камък.

„Надяваме се все пак този човек да си потърси куклата. Дори пробвахме да го търсим и на телефона, от който е поръчано таксито. Но никой не отговаряше. Иначе хората обикновено забравят телефони, чадъри, пакети.Такава находка имаме за първи път”, сподели Анастасия Тищенко, началник смяна на диспечерките от фирмата за таксита./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук