Разследването спря през 2015г., но истината за разстрела на Васко Илиев изплува сега! СНИМКИ! Шок, Слави Трифонов е

0
1824

Разследването за убийството на Васил Илиев беше прекратено през 2015 година

Убийството на Васил Илиев е едно от много престъпления, оставащи в графа „Неразкрити“. 22 години след престъплението не се знае нищо нито за физическия убиец на Императора, нито за неговия поръчител. Но стана ясно, че убийството на висаджията е било планирано в последния момент. Изпуснат самолетен полет е причината за смъртта на Васил Илиев.

Във фаталния ден той е трябвало да пътува заедно с брат си за Молдова. Всичките им авери били там за мач с националите. Братя Илиеви се отказали в последния момент от пътуването заради тежка вечер.

Във фаталния ден Васил Илиев напуснал панелката си в столичния квартал „Дружба“. До вратата го изпратила любимата му, която по това време била болна от грип. Висаджията я целунал и я попитал дали иска да й донесе сок. И двамата не предполагали, че това е последният им миг заедно.

Малко по-късно Императора се срещнал с Александър Малинов (шеф на младежката организация на БСП). Срещата се състояла в парк-хотел „Москва“. Висаджията се разделил с Малинов във видимо лошо настроение.

След това отпрашил към ресторант „Мираж“, където го очаквал Слави Трифонов. Братът на Жоро Илиев планирал срещата си с шоумена буквално в последния момент. След като решил да не пътува до Молдова, Императора се свързал с Дългия.

Само ден по-рано висаджията купил Мерцедес от Фатик. Но въпреки това, не изглеждал особено щастлив. На път към „Мираж“ мафиотът намалил скоростта на автомобила си заради дупки на пътя.

Този момент се оказал фатален за него. От изоставен строеж в района проехтяват два изстрела. Но само един куршум се оказва достатъчен, за да отнеме живота на висаджията. Единият от килърите го улучва директно в слепоочието. Интересното в случая е, че враговете на висаджията научават първи за смъртта му.

Маджо, който в това време е в компанията на Големия Маргин, Пашата и Руснака обявява в култовото заведение „Аякс“, че Васил Илиев е убит и войната вече е започнала, пише „България днес“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук