РАЗСЛЕДВАНЕ НА ДЕЙЛИ ПРЕС! Лара Банева ВЛЮБЕНА! Щерката на Брендо си хвана богаташко синче (СНИМКИ)

0
12134

Разследване: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

Наследницата на сочения за кокаинов крал влюбена в 15-годишния Тома Кусев

„Имаш крава – пиеш мляко“, гласи народната мъдрост, или иначе казано – не може да си от милионерско семейство и да си хванеш за гадже бедняк. Дъщерята на Евелин Банев – Лара, може да е малка, но вече знае откъде изгрява слънцето, научи от свой източник „Дейли Прес“. 15-годишната наследница на Брендо си е хванала богаташко синче в Лондон и е лудо влюбена, научи „Дейли Прес“.

Казва се Тома Кусев и съвсем не е „случаен“, все пак учи в престижното училище на Лара. Тома произхожда от заможно семейство с класата на Баневи, с които между другото се познават лично, разбра „Дейли Прес“.

Иначе гаджето на Лара Банева не е от типичните разглезени богаташки синчета.

Приятелите му го определят като скромно момче, силно запален по зимните спортове, и всякакви други занимания, свързани с покачване на адреналина. Авантюрист е и е лудо влюбен в щерката на сочения за кокаинов крал Брендо.

Тома е наясно със семейните драми на приятелката си – запознат е както за отвличането й преди 4 години, така и с факта, че наскоро татко й бе осъден на 6 години затвор за пране на пари от наркотрафик.

Всъщност, по непотвърдена информация семейството на Кусев също има съмнителен бизнес и минало. Може би именно това свързва двамата тийнейджъри, които били толкова влюбени, че почти не се разделяли.

Припомняме, че през 2013 г. 11-годишната Лара Банева бе отвлечена от неизвестни похитители в центъра на София. Нейният личен шофьор и бодигард бе тежко ранен, докато я придружавал до училище. Малката Лара бе държана в плен 47 дни, като се говореше, че за живота на дъщеря си Брендо е платил 7-цифрена сума. За щастие, детето се върна при родителите си живо и здраво, макар и в тежък психологически шок.

Основната версия за отвличането бе разчистване на сметки в наркосредите и предупреждение към баща й Брендо, който е подсъдим за мащабен трафик на кокаин.

Съпругата му Моника Добринова и сестра й Десислава Дишлиева също бяха в кюпа. Преди три месеца Евелин Банев получи 6 години ефективна присъда като член на организирана престъпна група, като решението подлежи на обжалване. Двете жени бяха напълно оправдани.

Снимка на Lara Baneva.Снимка на Lara Baneva.Снимка на Toma Kusev.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук