Разтърсваща трагедия в живота на Любо Нейков! Комикът загуби детето си, жена му на косъм от смъртта след трагична

0
198769

Любо Нейков едва не загубил съпругата си

Българските актьори, които нямат развод зад гърба си, се броят на пръсти. Сред тях е и Любо Нейков. Комикът и съпругата му Гинка са заедно от 20 години.

Запознали се край селска чешма в Червен бряг, откъдето са и двамата.

Тогава Гинка наливала вода в големи кофи. Като истински кавалер, Любо Нейков й предложил да занесе водата до дома й.

В мига, в който настоящата му съпруга вдигнала глава и погледите им се засекли, комикът разбрал, че тя е жената за него. Актьорът описва очите й като изключителни.

Малко след запознанството си с Гинка, той я отвел пред олтара. От първия миг родителите му я приели като свое дете. По професия Гинка е проектант.

Съпругата на Любо Нейков никога не е била ревнива. Не го е ревнувала дори в началото на връзката им, когато всеки ден във ВИТИЗ комикът поздравявал колежките си с целувка.

Но за съжаление щастливият му брак с Гинка е бил помрачен от трагедия, която едва не отнела живота й. Дълго време съпругата на комика не успявала да зачене. По препоръка на приятели те се обърнали към едно от светилата в гинекологията. И чудото се случило – Гинка забременяла.

Но в седмия месец тя изгубила плода и това едва не й коствало живота. Десетилетие след инцидента двойката се страхувала да направи повторен опит за бебе. Но този път Бог бил благосклонен към тях и ги дарил с малката Анна.

Момиченцето вече проявява артистичните заложби на баща си. Отсега малката Анна изявява желание да стане певица, пише „Ретро“.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук