Революционната формула за привличане на женският пол Playboy King of the game вече и у нас

0
1625

През последните месеци над 1 милион мъже от цял свят се увериха от мощното въздействие на Playboy King of the game върху сексуалните сетива на женският пол.

Уникaлната революционна формула, която кара жените да настръхват се превърна в хит на американският пазар и за нула време опразни витрините на магазините за парфюми в Ню Йорк и Лос Анджелис. 

Playboy King of the game съдържа уникални патентовани феромонни вещества от най-висок клас. Изследванията показват, че тези специфични вещества водят до увеличаване нивата на лутеинизиращия хормон при жените, което води до повишено сексуално привличане към мъжете. Освен това, се твърди че те водят до отделяне на невротрансмитери, които директно влияят върху поведението на жените, като стимулират сексуалната възбуда.

Най-бързият път към леглото – Playboy King of the game

Oxytocin-ът, който се съдържа e наричан съвсем заслужено ”хормон на любовта”, прави поведението ти по-смело, ще успееш за много по-кратко време да я убедиш с доводите си и сломиш по-бързо съпротивата и. Под неговото въздействие обектът на твоето желание ще започне почти безусловно да се съгласява с “всичко, което му предлагате да свършите заедно (или по отделно)”, само защото ще ти вярва  и ще ти се доверява повече от всякога.

Всички представителки на нежния пол около теб ще те намират за много по-привлекателен от останалите мъже, ще се чувстват по-отпуснати и комуникативни в твоята компания.

Действа ли наистина Playboy King of the game?

Отговорът е да! Феромоните, които се съдържат в парфюма са естествени хормони, които се произвеждат от живите организми за да привличат други организми от същия вид. При хората те са малко по-сложни, но изследванията показват, че феромонните молекули, като например андростенон, андростадиенон, андростенол, естратетраенол и други, могат да повлияят върху настроението, самочувствието, привлекателността и податливостта. Употребата на парфюми за привличане може да има невероятен ефект върху твоят живот, особено когато става на въпрос за привличане на сексуални партньори.

Няма значение дали си обвързан или искаш да възобновиш страстта, търсиш си половинка или просто искаш да повишиш самочувствието си сексуалното привличане към себе си PlayBoy King of the game ще ти помогне.

Какво казват учените за Playboy King of the game?

Изследваният показват, че мъжете, които отделят по-големи количества феромони имат повече успех с жените. Това са мъжете, на които жените не могат да устоят, понеже те са вълнуващи, прелъстителни и секси – и имат това съблазнително качество, което кара жените да се влюбят. Често, тези мъже не са по-красиви, по-секси или по-чаровни от останалите мъже. Те просто имат надмощие, благодарение на по-високото ниво на тези хормони в организма си.

Според биолозите Карл Грамер и Астрид Ите от Виенския университет, копулинът блокира способността на жените да преценява мъжете по тяхната външност и по гласа.

Грамер и Ите са провели проучване, в което са изложили 66 жени (без тяхното знание) на действието на феромоните. След това им представили снимки на мъже и ги помолили да оценят атрактивността на всеки от тях. Жените дали значително по-добри оценки след излагането на привличащите парфюми.

Как по-точно действа?

Феромоните водят до бързото нарастване на биохемикали, които са частично отговорни за сексуалното желание при жените, като по този начин води до повишено сексуално привличане. Освен това се смята, че стимулират производството на невротрансмитери, които имат директно влияние върху поведението на жените, като водят до силна възбуда.

На 21-ви март 2002г, ABC News съобщили, че учените от Университета в Сан Франциско са стигнали до извода, че мъжете, които са добавили феромонни елементи към парфюмите си са имали 50% повече успех с жените. Изследването, което било публикувано в Списанието за Психология и Поведение, показва че 74% от мъжете са забелязали трикратно увеличние в следните социални преживявания: честота на срещите, целувки, прегръдки, секусален контакт и спане до партньора.

Искате да вземете надмощие? Парфюма Playboy King of the game могже да ти осигури надмощеието, което природата не ти е дала. Феромонният парфюм на Playboy може значително да повиши романтиката в живота ти, да ти помогнат да привличаш жените и да разпалят огъня в любовния ти живот. Феромонният парфюм Playboy king of the game притежава редица сертификати и е световно признат от множество асоциации, доктори и сексолози от цял свят!

Предимствата на Playboy king of the game?

Кава е разликата между Playboy King of the game и другите марки феромонни продукти?
Като за начало, парфюма на Playboy съдържа уникална формула от патентовани вещества от най-висок клас. Playboy king of the game е чудесен начин да повдигнеш самочувствието си, да задържиш вниманието на околните върху себе си и да привлечеш повече сексуални партньори. Нашият мъжки парфюм Playboy King of the game ви предоставя възможността да се възползвате от невероятния ефект на половата атракция.
Феромонните продукти могат да ти помогнат да откриеш любовта, да се сдобиеш със самоувереност, да получиш уважение и дори да се развиеш в кариерата си.

ПРЕИМУЩЕСТВА НА ФЕРОМОНИТЕ:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук