РЕПОРТАЖ НА DAILYPRESS.bg! Дони и Нети създадоха песен за „Българската Коледа“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
20279
Снимка: Информационна агенция "Фокус".

Благотворителният концерт „Българската Коледа“ вече има песен, написана специално за кампанията. „Заедно с теб“ е по музика и текст на Добрин Векилов – Дони. За първи път на живо химнът на Българската Коледа ще прозвучи по време на концерта в понеделник вечер в Народния театър.

Песен за доверие, приятелство, надежда. Текстът е създаден само за ден, а комбиниран с нежната мелодия дава възможност на всеки да разчете различно послание.

Дони: Вие ще трябва да го чуете просто.

Нети: Това е като химн за добротата.

В изпълнението на песента участват Софийската филхармония, Михаела Филева, Владимир Ампов – Графа, Нети, „Фондацията“ и Детска вокална група „Бон-бон“.

Дони: Всеки се съгласи от едно изречение да участва в тази песен, което означава, че има някаква положителна енергия вътре. Никой няма никакви користни подбуди за участие.

Тази година мотото на кампанията е „В подкрепа на спасения детски живот“ и акцентът ще е върху продължаващото лечение и рехабилитацията.

Дони: Музиката, текстът, нашето общо изпълнение да призове хората да дарят в тези два часа докато тече концертът.

ВНИМАНИЕ: На благотворителният концерт „Българската Коледа“ ще бъде и глвния редактор на Информационна агенция „Прес“.bg Тодор Стефанов снимки и видео ще може да видите във нащата старница под видео клипа:

Дони и Нети създадоха песен за "Българската Коледа" (ВИДЕО)Репортер на място: Тодор Стефанов Official /Видео: Петър ХРИСТОВ, ОПЕРАТОР НА Daily Press – Електронен таблоидПодробности четете в www.dailypress-bg.com

Публикувахте от Daily Press – Електронен таблоид в 23 декември 2017 г.

Резултат с изображение за Благотворителният концерт "Българската Коледа" 2017

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук