Роберт Левандовски отряза Барселона и „Реал“(Мадрид): „Оставам в „Байерн“(Мюнхен)“!!! Бенатиа в „Ювентус“

0
1757

Голямата звезда на „Байерн“(Мюнхен) – Роберт Левандовски за пореден път заяви, че няма никакво желание да напуска германския колос

Напоследък името му беше замесено около негов евентуален трансфер в Барселона или „Реал“(Мадрид) нещо, което обаче поляка отрича категорично.

„Байерн е един от най-силните отбори в света наравно с „Реал“ и Барселона. Ако премина в някой от тези клубове, това няма да е стъпка напред за мен. И сега с „Байерн“ можем да спечелим всичко, а освен това се чувствам много добре в Мюнхен“, заяви той пред Bild.

Същевременно стана ясно, според списание „Кикер“, че мароканецът Мехди Бенатиа със сигурност няма да се завърне в „Байерн“(Мюнхен), където се оказа ненужен в края на миналия сезон, а надали ще бъде закупен изцяло от „Ювентус“.

Той реши да подпише едногодишен договор за наем с италианския гранд, но там не успява да се пребори за титулярно място. Това навярно ще накара Старата госпожа да го върне в Мюнхен, защото цената му за закупуване е 17 милиона евро.

Контрактът на Мехди Бенатия с баварския колос е до лятото на 2019-а година, но според клауза в него клубът може да се освободи от услугите му.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук