Розовите легенди от порно индустрията (СНИМКИ 18+)

0
2366

Порно индустрията със сигурност е създала легенди с милиони почитатели. Въпреки битката с морала и останалите подробности, тук са се родили и много щастливи милионери. Ето защо в следващите редове ще ви запознаем с легендите на този жанр. Гледал си ги, сигурни сме!

Трейси Лордс е успяла да грабне сърцата на мнозина. Освен сериозното количество порно, тя е успешна и в някои филми, където дрехите трябва да останат. През 2003-а година споделя, че бившите ѝ работодатели наистина са се възползвали от нея и не са плащали достатъчно. В последно време се опитва да направи кариера в музиката, озвучава герои от видео игри и има още куп странични занимания. Въпреки някои скандали, тя продължава да е една от най-обичаните актриси от 80-те години!

Алексис Тексас идва от Панама и за кратко време блести. Родена е в Панама и променя изцяло правилата на порно индустрията. Има цели 5 награди за най-гледана актриса на годината. С нея можете да видите абсолютно всичко в индустрията. Тексас днес е на 31 години и е радио водещ, но за доброто старо време има е оставила наследство от изкуствени вагини по неин образ и подобие.

Джена Хейз е като онези жени, които завинаги ще останат в съзнанието на зрителя. Тя е втората звезда, която да спечели наградата за най-добра изгряваща актриса, както и за най-добрата актриса на годината. Освен това влиза в топ 50 на една от най-красивите актриси на всички времена, както и в топ 100 на най-красивите порно звезди за 2011 година. И докато днес Джена не е на първа линия, нейните фенове знаят, че продуцира някои невероятни сцени! Аса Акира е име, което наистина не може да се забрави. За мнозина е изненадата на човечеството, след като всички сме били изключително шокирани от възможностите и да събере толкова много… любов! В момента е писател, риалити звезда и дори притежава компания за сладки. Вече е автор на две книги, продава оригинални отливки на вагината си и практически няма какво повече да постигне.

Джеси Джейн е жената, която и до днес може да се гордее с факта, че участва в един от най-скъпите порно филми – „Pirates“. Нейните роли са променили стандарта за порно, а наградите зад гърба ѝ са толкова много, че трудно биха могли да се преброят. Животът ѝ в никакъв случай не е лек, защото минава през разводи, преборва рака и още куп други проблеми и драми. Вече е пенсионирана, но също предлага секс играчки!

Саша Грей няма нужда от представяне, тя просто е съвършена във всяко отношение. Нейното различно излъчване и смелостта да прави неща, за които тук биха могли да се издадат присъди, я правят истинска звезда. В порното е само 3 години и на 21 започва да се занимава с правенето на филми и още много други. През 2008-а година е най-гледаната актриса на годината, но голямата гордост идва с факта, че е една от малкото, които от порно започват да се занимават с други филми.

Лиса Ан продължава да е на върха на вълната. Нейното пенсиониране развълнува много хора и се превърна в ден за световен траур. Печелила е наградата за най-красива MILF-ка през 2009 и 2014 година. Преди пенсионирането си, същата започва да говори за отношението на порното към звездите, постоянното тестване за венерически болести и какво ли още не. Лиса е от актрисите, които в момента участват в радио шоу, пише книги и освен това обръща сериозно внимание на своите фенове. През активната си кариера дори потърси фен, който издигна плакат с неговото име. Просто е късметлия!

Съни Леоне започва своята кариера от кориците на Penthouse. Изисква се известно време, преди да започне снимките. Дълго време след това е интимна само с колежки пред камерата. Първата сцена с мъжко е през 2008-а година. Благодарение на намесата на MTV, дамата вече може да бъде гледана в предавания, които не изискват водопроводчик и доставчик на пица. Към това можем да добавим и сериозни занимания с PETA и American Cancer Society. Нейният специален статус помага за развитието и на двете организации. През 2013 слага край на книгата и не смята да се връща обратно в порното.  Тори Блек е първата жена, която да спечели наградата за най-глдана актриса цели 2 последователни години. Печели 12 място в класацията на Maxim и още по-важното е, че дори CNBC я смятат за една от най-популярните звезди. Тори става известна с ролята си на жената котка в розовата пародия на филма. Заради наличието на роли в различни филми, тонове награди и още какво ли не, Тори се смята за звездата, която е навсякъде. В момента е режисьор на филми, майка на две деца и една от жените с най-много ефирно време.  И победителят в класацията ще бъде Джена Джеймсън. Това е името, което сте чували винаги, когато някой заговори за порно. Всичко запова от 1993-а година и след множество компании, Джена създава собствена агенция през 2000-а година. И познайте колко много любов са записали. Освен факта, че се е снимала в някои от най-продаваните порно филми, тя също така е помогнала за създаването на още много. Дори няма смисъл да коментираме наградите от порно индустрията (много са). Не трябва да забравяме, че е създала и толкова много играчки, че липсата на оргазъм в леглото трябва да се смята за позор. И до днес няма актьор или режисьор, който да се опита да отрече нейните изяви. нагоре

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук