Розовият мозък на Прокопиев отрече магистралите, „Агнешките главички“ вече се гаврят с паметта на българите!

0
491
Шайката около Костов си мечтае за послушна прокуратура, но може да се озове в затвора
„Днес най-голямата фирма за хотелски услуги няма нито една стая, най-голямата транспортна компания няма нито една кола, в Швеция обсъждат премахване на физическите пари (…) магистралите, с които Борисов се хвали, скоро ще са ненужни, защото транспортът ще е организиран по съвсем друг начин“. Нямаше да се учудя, ако обърканите мисли бяха изречени от някой лунатик, но техен автор е не кой да е, а тарторът на „Агнешките главички“ Иво Прокопиев.

Издателят с най-розови бузи на планетата изръси розовите си фрази в подареното му за хиляден път ефирно време на Би Ти Ви, сякаш е качен на огромен розов балон, реещ се из космоса.

От космическия си розов балон, Прокопиев, избълва и друга глупотевина – той не само не се възползвал от приватизацията, но и бил преследван от политическата полиция на Костов! И това, ако не е гавра с националната памет на ограбените от разбойническата приватизация българи?

Приказките му, напомпани с райски газ, ми напомнят оправданията на един арестуван с белязани пари митнически служител: „Банкнотите паднаха от джоба на един човек. Аз ги взех и хукнах да му ги върна. В този момент от някъде изскочиха полицаите и ме арестуваха“.

Явно Прокопиев смята, че ограбените от мафиотското раздържавяване от политическия му баща Костов, са забравили как е придобил „Каолин“ и „Дамяница“, набързо стана мултимилионер и смени износения си пуловер с марков костюм. Или смята българските граждани за глупаци!

Тогава Костов си бе наредил послушна полиция и съдебна власт. Пробва да се заиграе и с главния прокурор, но не му се получи. Филчев така захапа него и шайката му, че ще го помни докато е жив.

От захарното интервю на Прокопиев по Би Ти Ви чухме и друг абсурд – имало много българи в чужбина, които милеели да дадат богатството си в България. Може би Прокопиев има предвид богатите си приятели като Цветан Василев, които разпарчетосаха златните парчета от КТБ и сега се чудят как да изхарчат награбеното.

Райският газ така е изгладил гънките на Прокопиев, че той се е размечтал за нов политически проект, на който да дърпа конците, послушен съд, администрация и… прокуратура.

Само че жестоко се е объркал.

Прокуратурата има достатъчно сила и воля, за да вземе иглата и да спука розовия балон на момчето от Разград, което продължава да живее в паралелния си свят. И тогава Прокопиев и Цветан Василев ще се сблъскат челно с жестоката действителност, която набързо може да ги свали от балона и да ги вкара в затвора. А там много обичат момчета с розови бузки!

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук