Румънец наби служител на паяка в Русе

0
1171

Румънски гражданин нападна служител на паяка в Русе заради вдигната кола. Във вторник по обед работещи в общинското предприятие „Комунални дейности” и полицай изпълнявали задълженията си по контрола на движението по бул. „Липник”.

Видели неправилно паркиран опел с румънски регистрационен номер и предприели действия по вдигането му. Когато возилото било вече на платформата и служителите са канели да тръгнат към наказателния паркинг на ул. „Котовск”, се появили двама румънци. Те се държали грубо и настоявали да платят на място.

Възникнала разправия, при която единият чужденец отворил вратата на репатриращия автомобил и ударил юмрук в главата на общинския служител.

Румънските граждани са от град Питещ, уточняват от областната дирекция на полицията в Русе и допълват, че по случая е образувано бързо производство.

Служители на двата репатриращи автомобила в Русе не за първи път ядат бой от нарушители. Подобен инцидент имаше преди месец и половина, когато собственик на вдигната кола нападна служител и му разби носа./монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук