Руската мафия има традиция да подарява бяла роза на набелязаните за убиване

0
2943

Сензационни разкрития за килъра, разстрелял професионално фараонката Станка

Килър на мотор разстреля с три куршума в главата от упор фараонката Станка Марангозова в колата ѝ в столичния квартал „Младост“.

„Руската мафия има традиция да подарява бяла роза на набелязаните за убиване. Щом някой ти я подари, означава, че скоро ще умреш. В случая вероятно някой е използвал това послание“, коментираха разследващи.

Станка Марангозова се придвижвала с обикновено „Пежо“. Щом паркирала пред блок 18, в който живеела в мъжа си Динко, до нея се приближил мъж на мотор.

Килърът ѝ подал бялата изкуствена роза, а секунди по-късно от упор я разстрелял. Цветето паднало до возилото, а трупът на фараонката се килнал в дясната страна на автомобила.

В цялата кола били открити малки кристали от перличките, с които била покрита бялата роза. Някои от листенцата ѝ също били пробити.

„Може да се направи предположение, че извършителят е професионален килър. Групирането на куршумите в главата ѝ го доказва. Тя е можела да загине и при първия изстрел, но за сигурност вероятно са изстреляни още два куршума“, коментираха разследващи.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук