САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Момче смаза от бой младеж в центъра на София, стъпка с крак лицето му (СНИМКИ/ВИДЕО)

През цялото време нападателят крещял срещу падналия мъж: „Кога ще ми върнеш парите бе?“

0
17954
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

Софиянец, паднал на земята безпомощно, беше брутално бит в центъра на София пред очите на трети човек, гледащ дали ударите са достатъчно силни. Биячът, як младеж с физика на мутра, нанася с нескрит садизъм ударите, като е видно, че изпълнява наказателна акция. Това научи ексклузивно Информационна агенция „Дейли Прес“ от свой читател който също е станал свидетел на екшъна.

Започва със солидна серия юмруци в лицето, след което върху свития на земята нещастник, се стоварва неколкократно раницата му, разбра още агенция „Дейли Прес“.

За финал побойникът буквално смазва лицето на клетника с крак, като не скрива, че това е и начин да го унижи и подчини. Садистичното наказание се изпълнява в градинката на квартал „Хаджи Димитър“ на изключително оживено място в центъра на София, а боят е прикрит само от няколко клончета на дърво. Това не е сценарий от филм, а действителен случай, разиграл се в район, в който се намират заведения, спирка на градския транспорт, край една от най-оживените улици в града – „Булаир“.

Вцепенен от ужас случаен гражданин, който в момента е чакал градския транспорт, е успял да направи видеозапис на побоя, който предостави на Информационна агенция „Дейли Прес“ с желание да бъдат разкрити извършителите.

През цялото време нападателят крещял срещу падналия мъж: „Кога ще ми върнеш парите бе?“.

„След като спукаха от бой нещастника, биячите тръгнаха към „Лъвов мост“, посока „Халите“. Пребитият човек опита да се изправи. Беше замаян от ударите, опита се клатушкайки да тръгне към гарата, но залитна към улицата и едва не стана катастрофа“, разказва още читателят ни.

В МВР-София няма подаден сигнал за инцидента, което означава, че потърпевшият не е подал сигнал.

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“
Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук