Ексклузивно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС TV! Певицата Емилия с първи думи след тежката катастрофа, която преобърна живота на годеника й (СНИМКИ/ВИДЕО)

Тя написа в профила си в социалната мрежа, че е силна и ще се бори с годеника си Жорж Башур, но не и без сина му

0
106413

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ 

Певицата Емилия вече е активна в социалните мрежи, след като претърпя тежък пътен инцидент, причинен от сина на нейния годеник Жорж Башур миналата седмица, видя ексклузивно Информационна агенция „Дейли Прес“.

19-годишното момче, което бе в тежко състояние след катастрофата с певицата Емилия и приятеля й Жорж Башур е починало в болницата днес. Въпреки усилията на лекарите от болница „Света Анна”, Феди Башур не успя да се пребори за живота си, съобщи първо Информационна агенция „Дейли Прес“ още днес по-рано.

Синът на Жорж Башур беше зад волана на автомобила, който самокатастрофира заради превишена скорост. Днес в профила си в социалните мрежи Емилия твърди, че това не било вярно момчето карало колата с корост 110 км в час.

Инцидентът стана на 37-ия км на магистрала „Тракия” около 17.00 ч. в четвъртък. Момчето е навлязло с висока скорост от суха на мокра настилка и се е получил аквапланинг (водно пързаляне).

Синът на Жорж Башур получи тежка черепно-мозъчна травма, бе на апаратно дишане и в реанимация с опасност за живота. Емилия получи фрактури по ребрата и ръката, а Жорж Башур – травми по лицето.

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“

Ето какво написа Емилия без редакторска намеса:

„Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина.

Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго… Няма отговор на въпроса: ЗАЩО? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос.

Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа… В Библията пише:

”Не пречете на децата да дойдат при мен,защото е тяхно Царството небесно!” Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим…

Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат – дължиш им го… и ние ще продължим… Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си, но не без теб… Ти винаги ще си с нас навсякъде!“

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК:

ЧЕРНА ВЕСТ! Почина момчето, пострадало тежко при катастрофата с Емилия

Снимка/източник: Емилия фен профил във Фейсбук

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук