САМО В DAILYPRESS.bg! Журналистът Владимир Христовски изригна във Фейсбук: Некачествен и продължителен ремонт на „Лъвов мост“ (СНИМКИ)

Некачествено извършвани строително -ремонтни работи на пътя

0
13348

„Ремонтът на ремонтите продължават. И не стига, че бачкаторите са виновни, а и наглеят! Защо съм ги снимал питат? За да видим лицата на некадърниците!“ Това написа в профила си във Фейсбук журналистът Владимир Христовски, видя Информационна агенция „Дейли Прес“.

Ето какво споделя Владимир Христовски в сигнала си до Пътна инфраструктура към Столична община без редакторска намеса:

3-ти ден върви ремонтът на новоизградения пътен възел на „Лъвов мост“. Работата е за няколко часа, но „майсторите“ „работят“ с дни, за да взимат надници, а насреща нищо. Днес /неделя/ минах в 11:30 през моста. От двата екипа работеше един човек, който метеше. Другите си говореха помежду си, седяха на пейката и си чатеха. Минах и малко по-късно,  след 13ч . единият екип вече беше свършил с метенето на плочките, а другите седяха на пейката, похапваха и си говореха по телефоните. Единственото, което бяха направили за тези часове беше да сипят цимент в дупката. 

Уважаема, адиминистрация, колко време е нужно, за да се поправят 10-20 плочки? Колко струва този ремонт? На какво се дължи дефектът на настилката на новоиградения пътен възел? Кой контролира работата на въпросните „майстори“? И защо след като ги снимах напуснаха обекта? /към 14 ч. в неделя/

Моля да им бъде направена забележка, че когато гражданите изразяват мнение, че това е поредният некачествен ремонт в града да не се обиждат, а да си вършат КАЧЕСТВЕНО работата, за която им се плаща!

Надявам се да обърнете внимание на сигнала ми и да засилите контрола върху работата, както и да съкратите сроковете за изпълнението й, защото е АБСУРДНО тази дейност да отнема повече от ден!!! Правено по този начин си е пладнешки обир на данъкоплатците!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В DAILYPRESS.bg!

Колко ли дни ще са им необходими, за да сложат петте плочки. С този темп – може би месец…, но аз не желая да плащам!

Ето и останалите „работници“. Трудят се неуморно на пейката!

Работникът си седи, вместо да си върши работата, за която получава пари!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук