САМО И ЕДИНСТВЕНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Криминално проявен 19-годишен малдеж преби зверски бившия приятел на гаджето си в квартал „Надежда“ в София (СНИМКИ)

0
5775

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

Младеж преби зверски бившия приятел на гаджето си пред заведение в столичния квартал „Надежда“, научи само и единствено „Дейли Прес“.

Инцидентът станал вчера. В 1.35 ч. в полицейското управление е получен сигнал за намерено пред заведение в квартала, в безпомощно състояние, 17-годишно момче от бл. 155 в „Надежда“.

На мястото веднага пристига полицейски екип, който установява, че същата нощ пред заведението е възникнал спор между 19-годишния Н. Б., научи още „Дейли Прес“. Скандалът прераснал в юмручна разправа, при която Н. Б. блъснал няколко пъти в гърдите опонента си, след което му нанесъл удари с юмрук по лицето и тялото, вследствие на което той паднал, ударил си главата в асфалтаи загубил съзнание.

Повод за скандала станала бившата приятелка на пострадалия и настояща на Н. Б.

17-годишното момче е откарано в „Пиригов“. Същият е оставен за наблюдение в лечебното заведение, без опасност за живота.

Н. Б. екриминално проявенза притежание на наркотични вещества. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР, показва справка на „Дейли Прес“.

Снимка на П. Петров.
Гаджето на Н, Б. от кв. „Надежда“ момичето се казва Лора на 16 години, живее с майка си. Момичето също има регистрация в полицията. Днес е била на разпит в полицията. Твърди се, че тя е имала интимна връзка с 17-годишното пребито момче.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук