Само утре: Безплатно кафе освежава шофьорите на 1 октомври

0
1009

Много голяма част от пътните произшествия по света и у нас стават заради заспиване на шофьорите, независимо дали става дума за водачите на автомобили или камиони. Много често се случва да пътуваме изморени и понякога в скучното движение с постоянна скорост неусетно ни се приспива.

Вместо да експериментирате дали ще успеете да се задържите будни и да рискувате живота на себе си и другите пътници в колата, а често пъти и на останалите участници в движението, по-добре веднага спрете на първата бензиностанция и се освежете. Например наплискайте очите си с вода, пийте кафе и тонизираща напитка, направете гимнастика или се разходете. Ако и това не помага, паркирайте на безопасно място на бензиностанцията и подремнете. Уверявам ви, че след около 30-40 минути ще се събудите свежи и готови да продължите пътуването. Ако не спрете и рискувате, може да заспите на пътя дори и за секунди, при което в най-добрия случай ще се разминете с ожулени ламарини.

На 1 октомври, обявен за Ден на кафето, всички бензиностанции OMV в страната ще предлагат безплатно кафе.

В стремежа си да привлекат шофьорите по пътищата, веригата бензиностанции OMV черпи всеки шофьор с безплатно кафе на 1 октомври, обявен за Ден на кафето. В деня на празника всички бензиностанции OMV в страната ще предлагат безплатно еспресо. Менюто с кафе напитки ще се обогати с новото „Веган капучино” по рецепта на служител от OMV, отличено по време на проведения по-рано през годината трети шампионат VIVA Cafe Бариста. Като част от многобройните активности, свързани с новото послание на марката OMV, компанията отбелязва Деня на кафето с много изненади за своите клиенти.

Компанията OMV винаги е работила в подкрепа на българския бизнес и в полза на обществени каузи, сред които r опазването на околната среда. Сега OMV България застава зад иновативен за българския пазар продукт на родни производители – ядливaта вафленa чашка за кафе Cupffee. Чашката е направена изцяло от натурални и екологично чисти суровини и може да бъде изядена в качеството си на обикновена придружаващата кафето бисквитка. Съвсем скоро предстои чашите Cupffee да бъдат въведени тестово в обектите на OMV в страната. По този начин OMV България още веднъж доказва своята загриженост към общественозначими каузи като опазване на околната среда, подкрепяне на прохождащи програми и развитие на бизнеса.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук