Светът започна с R.I.P, Boyan

0
1996

След като жената до Боян Петров – Радослава Ненова, обяви във Фейсбук, че е взела решение спасителите да не се изкачват до върха, за да търсят бащата на детето ѝ, медии и хора, близки до алпинизма, приеха това като новина. За тях е ясно, че българският алпинист вече не е между живите.

Stefan Nestler@Springinsfeld

Radoslava Nenova, partner of the Bulgarian climber Boyan , who has been missing on 🗻, stops the search of the rescue team above Camp 3. Too dangerous for the rescuers, says she. R.I.P., Boyan! 🙏https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156273613074318&set=a.10150260384414318.346734.567224317&type=3&theater 

Издирването на Боян Петров продължава: Шерпите започват да копаят в снега

Издирването на Боян Петров продължава: Шерпите започват да копаят в снега

Издирването на алпинистът Боян Петров продължава и днес. Във вчерашната акция се включиха два хеликоптера, както и голям брой алпинисти и шерпи, …

В социалната мрежа Туитър вече има няколко съобщения, които завършват с ужасяващото, но резонно „R.I.P Boyan“. Както е известно, това се превежда като „Почивай в мир, Бояне“.

Цяла България и немалка част от света знаят, че Петров е в неизвестност от 3-ти май. На 7-ми започна неговото издирване, което до момента не даде резултат.

От SportLive.bg се надяваме все пак чудесата в нашия свят да не са изчезнали и точно такова едно да се случи с Боян.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук