Светът на Тамара започва да рухва!

0
1548

След масовото недоволство към новата „Мис България“, председателката на „Бок Стар Моделс“ Венета Кръстева побърза да уточни, че Тамара Георгиева никога не е носила титлата „Мис София“.


Кръстева написа отворено писмо до медиите, за да се дистанцира от провелия се в събота конкурс:

„Поради множеството отправени запитвания към нас, от ръководството на „Бок Стар Моделс“ уведомяваме, че изтеклата информация в българското медийно пространство, че новата „Мис България“ 2017 Тамара Георгиева е носителка на националната титла за красота „Мис София“ е подвеждаща и невярна“, написа Кръстева.

„В качеството си на едноличен лицензиант и официален представител на марките „Мис София“, „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ за България, ние от агенция „Бок Стар Моделс“ се дистанцираме от конкурса „Мис България“ и настоящата „Мис България“ 2017 Тамара Георгиева и изрично държим да подчертаем, че настоящата носителка на титлата „Мис София“ 2017 се казва Владлена Андреевна.

Конкурсът за най-красива столичанка се проведе на 30.06.2017 и бе част от веригата лицензирани регионални конкурси на националния форум „Мис Свят & Мис Вселена България“ 2017. Конкурсът „Мис София“ няма нищо общо с конкурса „Мис България“ и фирма „Интерсаунд“. Поясняваме, че към момента на международните конкурси „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ ни представляват финалистките от конкурса „Мис Свят & Мис Вселена България“ 2017 Вероника Стефанова и Николета Тодорова, и също така държим да отбележим, че конкурсът по излъчването на българските представителки за „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ е напълно отделен формат от конкурса „Мис България“ от няколко години насам.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук