Свиня! Манекенка убива детето си, за да влезе в Биг Брадър! Точи Здравната каса за силикон и джуки

0
3502

Що за човек трябва да си! BRADVA.BG представя историята, която вбеси всички майки по света.

Второразредната британска манекенка Джоси Кънингам сбъднала мечтата си, била е поканена е да участва в британския „Биг Брадър“.

 Радостта й трае кратко, тъй като не след дълго разбира, че е бременна с третото си дете, нямайки си и представа кой от върволяка от мъже в кревата й е бащата.

Младата „майка“ вече имала две момчета и е била сигурна, че и третото й дете също ще е момче. Заради постоянните финансови затруднения абортът бил немислим, за това находчивата „звезда“ решава съвсем съзнателно да увреди нероденото си бебе в утробата.

Започва да се налива с колосални количества алкохол, да пуши по 3-4 кутии цигари на ден и да се дрогира с кокаин с ясната цел да увреди плода и аборта й да бъде покрит от здравната каса!

След двуседмична бомбардировка на плода срещнала гледачка, която й казала, че детето й ще е момиче! Колкото и странно да звучи, това събудило майчинския инстинкт в Джоси и тя решила да запази бебето.

Като по чудо родила здраво момиченце!

За капак на всичко гордо заявила в телевизионно интервю, че новата й цел в живота е да събере пари, за да подари на дъщеря си силиконови импланти! Горкото детенце.

Британските медии и извадиха и други кирливи ризи на моделката. Заедно със съмнителен пластичен хирург е фалшифицирала документи, за да си сложи силикон в гърдите и ботокс в джуките с пари от здравната каса!

Ето на това му се казва майка за чудо и приказ!/BRADVA.BG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук