СВИРЕП ЕКШЪН! Мъж нападна свои роднини докато спят, един от битите е в кома

0
1463

Мъж нападна свои роднини в циганската махала в Благоевград навръх 1-ви юли. 52-годишен мъж е в кома и със счупен череп след удари с дърво. Трима други са пострадали, съобщи Дарик. Сигналът за нападението е подаден към 6 часа тази сутрин от къща и пристройка към нея на ул. „Околчица“ в Благоевград. Изпратени са пет патрулки и две линейки.

52-годишният мъж и съпругата му са нападнати от свой родственик, докато спели в леглото си. Шуреят нанесъл няколко удара с дърво по главата на зет си, ударена била и сестрата, която също се нуждае от спешна помощ. Тя се развикала, след като получила няколко удара по главата. Чул за нападението на помощ се притичва 48-годишен мъж, който също е отнесъл няколко удара в областта на лицето.

Знае се още, че в къщата в петък вечерта е имало събиране, всички са употребили алкохол. 26-годишният син на нападнатата двойка, като видял окървавените си родители колабирал. Той също е в спешното отделение на МБАЛ-Благоевград.

Скенерът е установил тежки фрактури на главата на нападнатия в леглото си мъж. Очаква се най-тежко пострадалият да бъде транспортиран за София. Побоят на благоевградската ул. „Околчица“, се изяснява от служителите на Второ РУП, работата продължава.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук