Секс пози за пробване на различни възрасти – 20, 30, 40+

0
4869
За любовта няма спирачки. Затова и при нея, както и на война, няма нищо забранено, стига и двамата партньори да са съгласни. Удоволствието от секса обаче е различно във времето. Също като виното, което отлежава и променя вкуса си с възрастта, секс позите и насладата, които те дават, са различни през годините.

 

20+
Сексът на 20 години е експериментаторски. Точно това е времето, в което опитвате много нови неща. Именно с опита успяваме да разберем какво ни доставя удоволствие и какво не. Независимо колко сте смели обаче, винаги поставяйте на първо място безопаснотта.

Ездачка
Поза, при която мъжът ляга по гръб на леглото, а жената е върху него, обгръщайки с крака торса му. При тази поза тя контролира скоростта и бързината на движенията. Има добро проникване, което гарантира максимално удоволствие. От друга страна, тук жената е активната страна. Което предполага тя да е заредена с много енергия и гъвкавост.

 

Нагоре, нагоре
Освен мъж с добра физика, за тази поза ще ви бъде нужна и стена за опора. Мъжът трябва да приклекне, жената да го обгърне с крака през кръста и изпъвайки крака, той да проникне в нея. Позата определено изисква сила и издръжливост, но е толкова забавна, че задължително трябва да се пробва поне веднъж.

30+
На тази възраст жената обилкновено има семейство и жонглира с кариерата в работата и децата вкъщи. Може да ви остава по-малко време за секс, но това означава, че всеки път трябва да го правите незабравим. Жената вече добре знае какво харесва и какво точно трябва да направи, за да получи удоволствие.

Каубойка на обратно
Нека мъжът легне по гръб на леглото и свие краката си в коленете. Жената сяда върху му с гръб към него. Коленете му служат за опора. Тази поза й позволява да има контрол над движенията, а същевременно ръцете и на двамата са свободни за доставяне на допълнително удоволствие.

 

Мръсница – чистница
Докато перете дрехите (най-вече когато пералнята е в режим на центрофугиране), качете се върху нея и разкрачете широко крака. Позволете на партньора си да проникне дълбоко във вас и се оставете неговите движения и вибрациите на машината да ви отведат до връхната точка на екстаза.

40+
Сексът на 40+ може да е по-приятен и от най-приятния ви секс до момента. Както и да се случва доста по-често, дори от бурните ви студентски години. Според проучване, направено в Тексаския университ, омъжените жени на 40 години правят повече секс, отколкото омъжените жени на 20.

Конче-люлка
Мъжът сяда на леглото със сгънати крака в коленете, които подвива. Жената го обяздва. Неговите движения са възвратно-постъпателни, също като на дървените кончета люлки. Тази поза ви позволява да се гледате в очите, докато правите секс, което допълнително засилва интимността помежду ви.

Сцепен бамбук
Жената ляга странично и вдига високо единия си крак. Мъжът се настанява между краката и за странично проникване. За повече комфорт, тя може да отпусне крака си от коляното надолу на врата му. Тази поза оставя едната му ръка свободна, за допълнителна стимулация.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук