СЕКС СКАНДАЛ В СЪРБИЯ! Мирослав Илич пробвал да изнасили Лепа Брена

0
2138

Невероятен секс скандал тресе съседна сърбия, а главни действащи лица в него са две от музикалните икони на страната – Лепа Брена и Мирослав Илич. В зората на кариерите им аверът на Христо Стоичков направил опит да изнасили колежката си в хотелската й стая.

В средата на 80-те години Брена и Илич записват дует след дует. Точно след „Jedan dan života“, двамата тръгвт заедно по концерти из страната, след като песента се превръща моментално в хит. След поредното участие, според вестник „Курир“, под влиянието на алкохола Илич нахлул в нея. Мирослав в прав текст заявява на Брена, че иска да прави секс с нея и се опитва да я разсъблече, докато тя крещи за помощ.

Охраната чува виковете й и това я спасява от насилствено сношение с изпълнителя на хита „Божествена жена“. Фахрета Якич, както е истинското име на Брена, решава да спести срама и не докладва за проблема пред управата на хотел „Славия“ и пред полицията.

Още на следващия ден, след като изтрезнява, Илич горко съжалява за постъпката си и прави опит да се извини на колежката си. Тя обаче не приема извиненията му и отношенията им са обтегнати и до днес.

Потърсен от медията за коментар, самият Мирослав Илич отрича в този разказ да има истина./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук