СЕНЗАЦИОННО! Гришо чака дете, но не от Никол! Вижте коя забременил! (СНИМКИ)

0
1713

Тенисистката Йожени Бушар май е бременна от Григор Димитров. Поне такъв слух тръгна, след като канадката изненадващо цъфна на трибуните при победата му над световния номер 2 Анди Мъри с 6:7 (1), 6:4, 6:3 на турнира в Маями. Дали е вярно, или не, това само те двамата си знаят. Но около корта тръгнала мълва, че 22-годишната Бушар май е прихванала от нашия и дошла на мача, за да обсъдят как ще решат деликатната ситуация. Заварката станала преди месец и половина, когато българинът имаше някои търкания с гаджето си Никол Шерцингер.

Йожени Бушар и Гришо имаха кратък флирт преди две години, когато хасковлията бе обвързан с Мария Шарапова. Тогава според слуховете нашият преспал няколко пъти с канадката, докато били заедно в Акапулко. После се върнал при Маша. Блондинката обаче приела нещата по-сериозно от неангажиращ секс и хлътнала до уши по българина.

Преди да скъса с Маша през миналото лято, се заговори, че двамата пак са мачкали чаршафите по време на „Уимбълдън“, но опитите на Бушар за връзка отново ударили на камък. След това Гришо се хвана с 13 години по-възрастната от него Никол Шерцингер, с която е и в момента. Напористата Йожени обаче пак не се отказала да преследва целта си.

Около Свети Валентин канадката усетила, че нещата между Гришо и Никол не са съвсем наред. Тогава Шерцингер не дойде с него на турнира в Делрей Бийч и го заряза сам на празника на влюбените. Певицата ревнувала от бившата му Мария Шарапова и даже изхвърлила подаръците му. Бесен от сцените на ревност, Гришо се хвърлил за една вечер в леглото на Бушар, която вече възприемал като секс играчка. В тенис форумите се прокрадна слухът, че именно тогава тенисистката може да е забременяла от него. „Дочух, че се съмнява, че може да е бременна, тъй като забравили да се пазят. Оплакала се на близначката си Беатрис, че сигурно е станала белята“, пише в интернет източник, който се представя като близък до сестрата на Йожени.

Появата на тенисистката на мача на Гришо с Анди Мъри още повече засилила слуховете, че блондинката май е бременна. „Дошла е да му търси сметка и да говорят как ще решат ситуацията“, наливат масло в огъня клюкари.

Според други мнения обаче Йожени Бушар не е бременна, но продължава да е луда по него и затова е останала в Маями, въпреки че отпадна още в първия кръг на турнира. Останала пет дни, за да гледа Григор. На снимките се вижда, че красавицата си гризе ноктите от яд, явно при грешно отиграване на българина.

Медиите отвъд океана тръбят, че Никол Шерцингер побесняла, като видяла канадката на трибуните. Американката била наясно с трепетите на малката към любимия й и се опасявала, че може да й го отмъкне. Още повече че Йожени е само на 22 години, с цели 15 по-малко от нея. Колкото и да се правела на непукистка, певицата имала комплекс заради възрастта си и се плашела при всеки поглед на Гришо към млада мацка. Слуховете за бременност направо побъркали Никол, въпреки че била убедена, че не са верни.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук