Сензационно от колайдера! Отвориха портал към друго измерение

0
1616

Учени в Швейцария наблюдаваха необичайно явление

Портал към друго измерение се отвори по време на експеримент, който уфолози от цял свят провеждали в Швейцария. Те заснели опита си на видео, което е запечатало необичайното явление.

Всичко станало по време на поредица експерименти с Големия андронен колайдер в Европейския център по ядрено изследване (ЦЕРН) в Швейцария. Изследователите се опитали да накарат частиците да се съберат на едно място и така да променят природните сили. Оказало се, че поне отчасти са успели.

В един момент чистото синьо небе, което било осеяно с облаци, се отворило и в него се появил кратер. Дупката в небето буквално засмуквала всички облаци. Някои от хората, наблюдавали този уникален феномен, твърдят, че небето е добило пурпурен оттенък. Уфолозите смятат, че учените са отворили портал към друг свят.

Според експертите, продължаващите опити с ускорителя за елементарни частици са пряко свързани с климатичните промени на Земята. Много уплашени хора, които са видели необичайния феномен, са публикували видео материали в интернет.

Наскоро учени обявиха, че благодарение на приемник са открили малка къща на Червената планета. Според изследователите, тя принадлежи на извънземни. В същото време от публикуваните снимки става ясно, че тайнственият камък, който учените наричат къща, има дупка подобна на входна врата.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук