СЕНЗАЦИЯ! Вижте сестрата на Христо Стоичков! Камата избягва да говори за Петя

0
1753

Христо Стоичков има по-малко сестра, за която знаят само съселяните и приятелите му. Модерният ляв не обича да говори за Петя и изглежда се срамува от нея. Петя доживя звездния си миг по време на юбилейния мач на Камата, когато размаха собственоръчно изпечен геврек, под формата на №8, от ложите на стадиона, съобщава столичен седмичник.

Блондинката, която е взела сините очи на баща си Стоичков и излъчването на майка си Пенка, е истинска звезда в хоремага на пловдивското село Маноле. Там чевръстата Петя разнася ракии и кебапчета. А за клиантелата е чест, че лично сестрата на Христо Стоичков ги обслужва.

Петя е работила дълги години в Испания като чистачка, преди кризата да я върне в България. Въпреки че са израснали заедно, Камата и Петя все едно живеят на различни планети. Докато Ицо и семейството му са в Маями, сестра му една свързва двата края в селото си.

В началото на февруари Петя е омъжила едната си дъщеря Виктория. Момичето казало „да“ на своя приятел Илия. Тържеството пропуснали и Христо, и другият брат Цанко. Петя е на път да вдигне още една сватба, защото другата й дъщеря също има сериозен приятел./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук