СЕНЗАЦИЯ! Дарина прогони бащата на Илия Павлов в САЩ! Бай Павел разпродава бизнеса си

0
1363

Павел Найденов, 79-годишният баща на покойния бос на „Мултигруп“ Илия Павлов, разпродава екстремно голяма част от бизнеса си в страната и ще емигрира в Америка при внучката си Паола . Макар животът в страната на Барам Обама изобщо да не му се нрави, възрастният мъж е принуден да прелети Океана, където да изкара останалата част от старините си.

На бившия ресторантьор му е голяма мъка, че ще трябва да напусне родината. Тук той няма роднини и няма на кого да разчита при напечени ситуации. Докато Паола, която от тримата му внуци била най-привързана към бай Павел, обещала на дядо си да го гледа, когато годинките съвсем започнат да му тежат. В момента най-малката щерка на Илия Павлов и Дарина се е установила с приятеля си в Лос Анджелис, където преподава йога в няколко местни школи.

Бай Павел трудно се навил да замине за Ел Ей, тъй като вече веднъж е живял в Щатите, когато внуците му все още били малки, и изобщо не могъл да свикне с американското ежедневие на супер бързи обороти. Бащата на Илия Павлов до последно се надявал на покана от снаха му Дарина да заживее с нея в Италия, където не само животът много повече му допадал, но и климатът му понасял повече. За никого не е тайна, че след убийството на Илия, Мадам Мулти се изнесе на Ботуша и сега живее в китна къщичка в Милано.

„Америка е студена – много се пътува, големите градове са пренаселени, разстоянията са огромни. Докато Милано и нещо друго – красиво е, близко е до България, хората са усмихнати и приветливи…“, разсъждавал Павел Найденов.

Меракът му да заживее в Италия обаче ударил на камък. И без да водят разговор помежду си на тази тема, на бай Павел му станало ясно, че не е желан в миланския дом на снаха си Дарина. Тя сама му показала, че не може да се грижи за него с постоянните си воаяжи по света.

Преди да отпътува към Лос Анджелис бащата на Илия Павлов трябва да приключи сделките по смяната на собствеността на някои от бизнесите си. Той е обявил за продажба фабриката си за контактни лещи в Суходол, Спортния комплекс с ресторант, басейн,волейболно игрище, тенис-корт, тенис на маса и фитнес в Бужурище, дори се двоуми дали да не се раздели и с резиденцията в Арбанаси, която му носи печалба само през лятото./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук