СЕНЗНАЦИЯ В ДЕЙЛИ ПРЕС! МАРЕШКИ: ГОТВИ СЕ АТЕНТАТ СРЕЩУ ВАЛЯ АХЧИЕВА!!!

0
1643

В редакцията на Дейли Прес получихме два имейла от пресцентъра на “PR Team REFERENDUM 2016”, в които се излагат опасения от бъдещи действия, касаещи живота на журналистката Валя Ахчиева. Прикаченото в имейла Ви го предоставяме без редакторска намеса:

1. Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви поканим на пресконференция на независимия кандидат за Президент Веселин Марешки.

На пресконференцията, общественикът ще разкрие за постъпила в неговия щаб информация, касаещи бъдещи действия засягащи живота и сигурността на журналистката от БНТ Валя Ахчиева. Авторката на предаването „Открито“, според сведенията ни, е била използвана като „бушон“ в опит да се натопи бизнесменът и общественик. Чрез манипулативните тези, изложени в предаванията на Ахчиева, е направен опит да се нагнети напрежението между нея и Марешки. Същото това напрежение да се използва впоследствие като се извърши покушение върху т. нар. „бушон“ Ахчиева и то да бъде изкуствено приписано на патриота и борец срещу картелите, корупцията и контрабандата Веселин Марешки. И всичко това, за да може над 1,5 милиарда лева годишно, които благодарение на неговата дейност остават в бизнеса и домакинствата, да бъдат отново ограбвани от картела.

Повече подробности за постъпилата информация за новото активно мероприятие срещу основателя на Националното освободително движение „За чиста и свята Република“, можете да научите на пресконференцията, която ще се проведе утре, 14.6.2016 от 12:15 ч. – в Пресклуб „България“ на Националния стадион „Васил Левски“.

2. Уважаеми колеги,
Уведомяваме Ви, че точно в този момент за пореден път в база, брандирана
със символите на ЛУКойл, край Плевен е отказано зареждане на цистерна,
чиято крайна дестинация е обект на VM Petroleum.
Адресът на базата е индустриален клон „Плама Плевен“.
Както вече няколко пъти Ви уведомяваме, в тази база вече стана практика да
се отказва зареждане за VM Petroleum. В този момент можете да заснемете
или видите на живо отказа.
За повече информация – контактите по-долу.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук