СЕСТРАТА НА ЛИЛИ ИВАНОВА НАПИСА ЗАВЕЩАНИЕ – МАГДА ЗАВЕЩАВА ВСИЧКО НА ВНУЧКАТА СИ – ИВАНОВА: КАКА МИ Е ДОБРЕ, СТАБИЛИЗИРА СЕ, НО ТОВА Е НЕИН ДЪЛГ

0
1840

Сестрата на Лили Иванова – Магда, е написала своето за­вещание на достолепната възраст от 78 години, научаваме от сигурни източници. През послед­ните месеци усилено се спекулираше със здравословното със­тояние на каката на популярната певица, но по думите на ле­карите възрастната жена е прескочила трапа и я очакват още светли дни за радост на близките.

Въпреки доброто стечение на обстоятелствата Магда преценила, че й е време да си напише завеща­нието – нещо, което се прави сякаш само по филми и в България няма никаква популярност. Сестрата на Иванова оба­че искала да разпредели по честен на­чин туй, що е съградила през живота си. Старицата се въз­ползвала от услугите на адвоката на сестра си, който е събрал регистър с всичките при­тежавани от нея имоти, земи и авоари в банкови институции. Без много да се чуди, съвсем по честен начин Магда приписала цялото си притежание на своята внучка. Тя не оставила нищо дори на дъщеря си Магдалена, камо ли на милионерската си сестрица, тъй като и двете са добре уредени в живота.33

„На това дете тепърва му започва животът, на него му требват пари, на него му требват имоти”, философствала Магда пред нотариуса.

Завещанието обаче породи ре­дица слухове какво всъщност се случва с Магда – подобрило ли се е здравословното й състояние, или напротив – се е влошило. Са­мата Лили, която не е известна със словоохотливостта си, е ка­тегорична, че сестра й е добре и професионалните грижи на лека­рите у нас са дали добър резултат върху здравето й. „В нашия род сме силни, даже железни. Баба ми доживя до 100, що столетници имаме, и ние с кака ще сме така. Тя се стабилизира и се чувства отлично, да напише завещание обаче е житейски дълг на всеки. Кому е нужно след погре­бението ти да ти вдигат костите в борба за делба на имоти”, споде­ля изпълнителката на „Детелини”.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук