Сигнал до ДЕЙЛИ ПРЕС! Йорданка Колева: А знаете, че физиците умеем да се шегуваме. Вие ни забранявате правото да се шегуваме!

0
1120
Снимка: Агенция "БНТ"

До Инфоромационно Агенция ДЕЙЛИ ПРЕС

ОТНОСНО: НОВИ ПРАВИЛА ВЪВ ФЕЙСБУК

ПРОТИВ ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ

От член-кореспондент на МАИ към ООН Йорданка Колева, потребител в социалната мрежа фейсбук

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

С ИСТИНСКО НЕУДОВЛЕТВОРЕНИЕ бих искала да ви информирам, че от близо година в социалната мрежа ФЕЙСБУК, която ползвам от дълго време, се наблюдава срещу мен често издевателство от страна на фейсбук, като често ми се блокират двата профила, които са лично мои, участвам с моите имена и мои снимки.

Аз съм Йорданка Колева, популярна личност,  известна още като Йоана Рубин, по професия физик и математик, виден общественик и журналист, бях кандидат и за президент на Република България в последните избори.  Срещу мен се оказва често натиск от хора с психически проблеми, които често ме докладват на фейсбук и следва моето често блокиране.

В същото време, ако някои от тези потребители използват срещу мен обидно съдържание и снимки, една от които аз скоро докладвах, пишеше, че това е анонимно, то фейсук е известило този, който е поместил обидна снимка с мен и обиден текст, използвайки колаж. За мен няма значение, че пише анонимно докладване, а сте посочили причината, защото няма какво да крия, аз съм открит човек и не крия нищо, но защо има двойни стандарти при правилата във фейсбук и за едни е така, за други – по друг начин!?

Това се прави често в последно време и с мои приятели във фейсбук.

По този начин ние нямаме право да изразяваме свободно нашето мнение, нарушава ни се свободата на словото, а може би вече ни се прави и геноцид, че просто сме бели хора.

Но сега какви да станем!? Черни ли!?

И откога думата черен е забранена във фейсбук?

Заплашват ме, че ще ме блокират завинаги.

А на троловете, които пишат обидно за нас, участват с измислени имена, имат за профилни снимки кученца, котенца и цветенца, никой не им прави забележка.

Блокирайте ме, щом една бяла жена не може да участва с мнения в социалната мрежа.

И това изглежда вече е нормално да се толерират само психично болни и черни хора, а върху белите хора в Европа да се извършва геноцид!?

А знаете, че физиците  умеем да се шегуваме. Вие ни забранявате правото да се шегуваме!

Очаквам нови правила във фейсбук и решително съм против двойните стандарти в социалната мрежа!

С поздрав, Йорданка Колева

17  май, 2017 година,

София, България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук