Сигнал до редакцията на ДЕЙЛИ ПРЕС ИЗРОД! Пловдивчанин завърза за кола кучето си, остави го без вода и храна в адския пек (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

0
25905
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

Това е куче на улица „Младост“ 4 и е на седем години. Стопаните на това куче са го вързали за изоставена кола, кучето си личи, че е бито и има рани по него, не го хранят и не го поят с вода, козината му беше сгъстена, което ще рече, че не се поддържа. Аз и още 3-ма души го нахранихме и то беше като невидяло и търсеше още. Бих си го взел за вкъщи, но то се нуждае от по-голямо пространство с двор. Моля ви, който има възможност и желание, нека да ми пише на лично съобщение и ще го заведа там, където трябва.

Това написа читател на „Дейли Прес“, потресен от отношението на стопаните, ако изобщо могат да се нарекат така, към това нещастно куче. Да те завържат с въже към кола и да живееш между плътно паркирани автомобили – без вода и храна, без елементарна хигиена, ако това не е кучешки живот, здраве му кажи!

Точно като в бестселъра на Камерън, това е разказ за състраданието, предаността и приятелството. Призивът на нашия читател някак си ни напомня, че любовта никога не умира и че всяко създание на тази земя заслужава обич и грижи. Ще се намери ли пловдивчанин, който да приюти това куче? Надяваме се и вярваме в това. Снимка на Ангел Н. Жуниор.Снимка на Ангел Н. Жуниор.Снимка на Ангел Н. Жуниор.Снимка на Ангел Н. Жуниор.Снимка на Ангел Н. Жуниор.Снимка на Ангел Н. Жуниор.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук