СИГНАЛ ДО РЕДАКЦИЯТА НА DailyPres.bg! Извратен младеж мами гейове във Фейсбук предлага свои голи снимки срещу 35 лева! (СНИМКИ)

0
25701
Измамникът Ангел Христов - Ачо

измамникът предлага секс и голи снимки „само“ срещу един ваучер за разговори на Мтел на стойност 36 лева

За поредната гнусна интернет измама ни сигнализира читател на Информационна агенция „Дейли Прес“. Новата шашма е дело на младеж от София, доколкото, разбира се, може да се вярва на „истинския“ му профил. От страницата му става ясно, че измамникът Ангел Христов – Ачо е необвързан кореняк шоп и учи в Софийския университет.

Вместо да заляга над учебниците обаче, Ачо си прави фалшиви мъжки профили със съблазнителни снимки на горещи момчета и предлага различни услуги на гейовете из Фейсбук.

Предрешен като Марио Иванов, измамникът предлага секс и голи снимки „само“ срещу един ваучер за разговори на Мтел на стойност 36 лева, става ясно от чатовете му.

За щастие, нашият читател не се е подвел по измамната схема и дори успял да разкрие истинската самоличност на Ачо.

„Всеки един от нас трябва да бъде изключително внимателен, когато комуникира с непознати във Фейсбук, а и изобщо в интернет,“ съветва измъкналият се от схемата младеж.Снимка на Ангел Иванов.Снимка на Ангел Иванов.Снимка на Ангел Иванов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук