СИГНАЛ ДО DAILYPRESS.bg и ТОП ПРЕСА! Малки циганета се плацикат във фонтаните пред НДК, да живее европредседателството!

Къде са им строгите мерки за ред?

0
11188

Каквото и да прави Бойко Борисов и да се опитва да замаже ежесекундните скандали в държавата, пак се изложихме пред чужденците. Няма правила, няма контрол, няма Столична община, няма нищо друго освен пълна слободия и …няколко циганета, които се плацикат във фонтаните пред НДК. За хубост и красота пред страните-членки на ЕС и техните представители у нас.

Будни столичани изпратиха до редакцията на Информационна агенция „Дейли Прес“ волните плискания на малките ромчета. Място, достатъчно емблематично за самата партия ГЕРБ, съпроводено със скандали, уволнения, където наляха, по-точно заграбиха милиони, за да го направят удобно да се плацикат ромите вътре.

Къде са им строгите мерки за ред? И това в момента, когато България е председател на Съвета на ЕС…

Ето и някои коментари на наши читатели във Фейсбук страницата на групата: „Скандалните новини информирай ни и ти“ по този случай:

Евгения Благовестова – Това на НДК ли ? Няма ли кой да им направи забележка или всички предпочитат да си мълчат,когато става въпрос за циганета..

Dimitar Papukchiev –  В Рим ако влезете и се изкъпете като това циганче във фонтана Ди Треви на излизане ще ви чака само 300 евро глоба.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук