Силвия Кацарова извадила Кеца от тежка депресия

0
544

Хитът „Огън от любов“ спасил Васил Найденов от депресия в тежките години в началото на прехода, разказа самият той пред Би Ти Ви. Заради преобръщането на реформите в музикалния бранш с главата надолу, се оказало, че десетилетията на сцената не са му осигурили нито ден трудов стаж. „Сякаш след всичките тези пътувания и участия ти все едно не си правил нищо“, оплака се певецът. Всичко това сринало Васил, той се изолирал от приятели и познати, дори закъсал със здравето.

„На човек много малко му трябва, за да изпадне в депресия, затова трябва да контролира емоциите си“, отбеляза Найденов.

Тогава приятелят и негов импресарио Ивайло и Силвия Кацарова го извадили от „дупката“. Записали „Огън от любов“ и нещата неусетно тръгнали. По думите на Васко, за един артист е много важно да не спира да се занимава с работата си, защото тя може да му помогне много в такива моменти.

И днес, звездата живее скромно и вместо в луксозна лимузина пътува в градския транспорт. Кеца разказа случка, в която той и Ивайло се возели в трамвая без билет. Когато контрольорката настояла за глоба, Ивайло, който певецът определи като „изключително нагъл и безцеремонен“, я побутнал пренебрежително: „Моля ви, отстранете се“. Той дори се сопнал: „Вие не разбрахте ли, че сме по покана на министъра“. „Все едно че имаше коктейл в трамвая“, припомни си Кеца./Lifestyle

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук