Синът на кинозвездата Завялова към сестра си: Май че убих мама!

0
967

Синът на руската кинозвезда Александра Завялова не помни как и защо е убил майка си. Това е признал самият той пред сестра си и следствените органи, съобщава „LifeNews.ru”. Веднага след убийството той се обадил на сестра си Татяна и й казал: „Май че убих мама!”През последните години мъжът, който страдал от алкохолизъм, не работел и живеел с пенсията на майка си. Живеел заедно с нея, а храна им носела дъщерята на актрисата Татяна.

Пьотър е късно дете на звездата от „Сенките изчезват на обед”. След като го ражда, тя на практика престава да работи и посвещава целия си живот на сина си.

Пьотър е работил като звукорежисьор, а след това завършва и готварски курсове. Но тъй и не успява да се задържи задълго на работа. Впоследствие започва да пие.

Любящата майка му прощава всичко, тъй като смята, че просто е попаднал в лоша компания. Съседите не са ги чували да се карат, пък и според тях Пьотър бил безобиден пияница. Никой не може да проумее какво би могло да се случи, че синът да реши да нападне майката с нож.

Александра Завялова пък не е споделяла с никого нещастието на сина си. Първият й мъж – екстрадиран от СССР американец, който бил заподозрян в шпионаж, дори не знаел за трагедията в семейството.

Според следствието, убийството е извършено под влияние на алкохола и на разправия между майката и сина в апартамента им в Санкт Петербург. Актрисата е починала на място.

Завялов е арестуван, а разследването продължава.

Превод: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук