Сиромахов унижи жестоко Асен Василев, нарече го най-голямата…

0
581

Това дори не е греда, а автогол със засилка, заяви водещият на „Вечерното шоу на Слави“ за изцепката на съпредседателя на ПП

„Мислех, че за толкова години преход съм чул всякакви простотии, които могат да родят главите на българските политици. Но те не спират да ме изненадват“ – с тези думи Иво Сиромахов започна петъчния епизод на „Вечерното шоу на Слави“.

„След като преди месеци, Асен Василев се изцепи от парламентарната трибуна с фразата „Да го духат бедните„, вижте каква поредна греда удари съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП), казвайки: „Нямаме нормални учители, защото ходеха с чорапогащници с дупки!“.

Скандалът с Асен Василев и чорапогащниците му се разгаря!

Това дори не е греда, а автогол със засилка.

Първо, независими как са облечени – със скъсани или със зашити дрехи, учителите винаги са съхранявали българщината! И дори когато трябва да изтърпят все по-малоумните претенции на родителите на все по-неграмотните деца.

Второ – тези хора са на държавна работа. Бойко Борисов упорито вдигаше заплатите на учителите, за да може да ги ползва като сигурен електорат, заедно с администрацията.

Няма нужда да ги обиждате и да ги правите все по-големи привърженици на ГЕРБ.

Да не говорим, че има много по-големи дупки от тези на чорапогащниците на учителите.

Такава е дупката в интелекта на българските политици.

Дупката в отбраната на държавата. Дупката в портфейлите на пенсионерите. И онази огромна дупка от 9 милиарда в бюджета, която изкопа самият Василев“, отсече Сиромахов в ефира на 7/8 TV.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук