Скандална СЕКС история! Футболист на „Левски“ правил ТРОЙКА с Дарина Калчева и нейна приятелка, СНИМАЛ ги! (+ ШОК КАДЪР)

0
2456

Скандална история с участието на Дарина Калчева разкри пред екипа на HotArena анонимен читател. Оказва се, че наш футболист пази шокиращо домашно порно с плеймейтката и нейна приятелка.

„Навремето Дарина и приятелката й надраскаха колата на футболист от Левски, след като разбраха, че ги е снимал по време на секс. Калчева и приятелката й бяха поръчани от ритнитопковеца и оргията с двете продължиха повече от 3 часа, без да знаят, че ги снима“, разказва информаторът.

По думите му, футболистът накрая им платил по 300 лева и ги изпратил по живо по здраво. В последствие обаче палавниците разбрали, че са били снимани и клипът се разнася из целия футболен отбор. За отмъщение му надраскали колата.

Получихме и снимка на двете дами, на която позират с разтворимо кафе „Levski“ и „Ludogorec“. Дарина, която е фенка на сините, явно е решила да мине в конкуренцията.

„Доколкото знам другото момиче е най-обикновена фризьорка, която се мъкне с Калчева и изпълнява глупостите й. Някъде го има това клипче, но само той и още малко хора го притежават. Историята е 100 процента истина“, уверява читателят.

Тук идва и любопитната част!

Неотдавна HotZona.bg ви разкри скандален кадър, отново изпратен анонимно. На снимката се вижда как девойка прави фелацио на надарен мъж. Според информатора това е кадър от порно с Дарина Калчева.

Дали не става въпрос за въпросната тройка с нейната приятелка?

ШОКИРАЩИЯ КАДЪР ВИЖТЕ ТУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук