СКАНДАЛНИТЕ НОВИНИ: Гери-Никол и 100 кила удариха върха на скандала! Отново се мятат дупари (Утре „Направи ги убивам“ ще звучи на живо в Банско на сцената на ONE LOVE)

0
10795

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, СКАНДАЛНИТЕ НОВИНИ

Певицата Гери-Никол отново надмина себе си по скандал. Младата звезда едва прохожда в музикалния бизнес, а вече малко нейни колежки могат да изненадат пазара с по-провокативни клипове от нейните, съобщи Агенция „Скандалните Новини“.

Тя представи новият си клип „Напрао ги убивам“, с участието на 100 кила. Проектът на Гери излиза скоро след премиерата на Галена и двете звезди отново са в борба за по-високобюджетна продукция. Интересен е фактът, че новото видео на варненката е заснето именно от режисьора, който да скоро работеше само с Галена – Георги Марков. Марков е свършил работата си отлично и във видеото се открояват ефекти и сцени характерни за Ники Минаж и Ариана Гранде.

Проектът, обаче бързо се превърна в най-скандалния до момента. Певицата пее Аре, начертай го брат, нали сме ученички“ и „с Килата свивам, пуши, мята дипломата, която наскоро получи след завършването си, а „яката й дупара“ е почти във всеки кадър. По време на видеото Гери многократно се хвърля на врата на 100 кила и заедно танцуват опасно близки.

Отдавна се говори за скандалите между 100 кила и Криско, двамата от години не се понасят, а явно Гери използва точно това, за да си го върне на Криско. Рапарът сам създаде конкурентка на Гери-Никол – Тита, а и вече не прави песни за варненката. До този момент, обаче качеството на видеата на Гери задобрява, но никоя песен не успява да надмине „Ела и си вземи“ от Криско.

Утре ще им се наложи да бъдат заедно на сцена и дори ще изпълнят общата си песен. Това ще се случи на турнето One Love, което стартира утре с безплатен концерт в Банско. Там Гери ще изпълни и за първи път на живо „Напрао ги убивам“, като нищо чудно и Килата да се озове на сцената, което не знаем как ще бъде прието от Криско.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук