Малката Никол фен на Гери-Никол и Криско! Николета и дъщеря й VIP гости на концерта в Банско! (Изпълнителите от One Love в лют спор преди старта на турнето)

0
2493

Организацията около първия концерт от първото по рода си българо-македонско турне „One Love”, който ще се състои утре вечер на градския площад в Банско, тече с пълна сила, узна „Скандалните Новини“

Екип от близо 150 човека работят усилено и изпипват всичко необходимо, до най-малкия детайл, по предстоящото музикално зрелище.

Изпълнителите Криско, Гери-Никол, група Ъпсурт, Тони Зен и  Слаткаристика вече спорят кой от тях да открие турнето и кой да го закрие. Само на DJ Гоце му е лесно, тъй като той ще пуска зад пулта през цялото време. Нормално е да имат претенции, все пак са най-големите звезди в България и Македония.

Отдавна стана ясно, че водещата на „Папараци“ Николета Лозанова ще е ВИП гост на събитието утре, но сега се изясни и друга подробност – дъщеричката й Никол също ще присъства, тъй като е голяма фенка на Криско и Гери-Никол.

Напомняме Ви, че след Банско, „One Love” продължава в следните дати и градове: 26 юли – гр. Охрид, 27 юли – гр. Струмица, 17 август – гр. Варна, 6 септември – гр. Пловдив, 30 септември – гр. Скопие, и завършва на 7 октомври в София.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук