Скандални подробности! Журналистката Анна Заркова и психологът Росен Йорданов разказаха за сблъсъците си с Митьо Очите

0
1622

Двамата имали случайни срещи с ъндърграунд боса

Журналистът Анна Заркова и криминалният психолог Росен Йорданов разказаха любопитни случки от срещите си с криминалния бос Митьо Очите. Двамата гостуваха в студиото на Нова телевизия.

„Миналия май пътувах за кратко до Търново, когато в едно крайпътно заведение видях охранителите на Митьо Очите. Приближиха се до опашката за сандвичи. Бяха само 3-ма, които се движеха пред Митьо Очите. Опашката инстинктивно се разцепи, за да им направи място“, разказа тя.

„Митьо седна царствено на масата, а двама от бодигардовете останаха да му купуват сандвичи. След малко в заведението влезе и приятелката на Митьо, която също беше придружавана от още телоохранители“, допълни журналистката.

„Когато се случи взривът в Обзор, при който загинаха жената и дъщеричката на Митьо Очите, той беше дошъл в кабинета на шефа на БОП-а и се беше разположил царствено. Трябваше да му направя забележка, защото все едно седеше вкъщи. Тези хора имат чувство за безнаказаност“, категоричен е криминалният психолог Росен Йорданов.

„Тези хора искат да бъдат „батки“, да бъдат важни и за съжаление държавата им позволява да бъдат такива“, коментира той и допълни: „Говорим си едно и също, а никой не пита защо тези хора не са проверявани до сега.“

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук