СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! Не е само Анита Мейзер! Садо-мазо травми пълнят болниците – лекари шият отхапани зърна и разкъсани гениталии

0
1466

Отхапани зърна на гърдите и разкъсвания на гениталиите – това са част от травмите, заради които любителите на садо-мазо секса най-често търсят медицинска помощ, разкриват лекари. По думите им много пъти екстремните ласки завършват и с инфаркт, но тези случаи са деликатни и не се разгласяват. За обикновени синини и охлузвания, причинени от белезници и камшици, палавниците обикновено не търсят доктор и прибягват към самолечение.

Проверка показва, че десетки български сайтове предлагат садо-мазо уреди и видеоклипове, които показват как човек може да постигне сексуална възбуда чрез различни изтезания.

Кучешки намордници и каишки, камшици, бичове, белезници, електрически палки и куп други приспособления, излезли като че ли от мрачните килии на Светата инквизиция, се продават онлайн и гарантират див и необуздан садо-мазо секс, съобщава „Телеграф“. Под някои от тях пише, че са изчерпани, но се очаква ново зареждане.

150 лв. струва удоволствието един непослушен мъж да бъде напляскан с кожен камшик от строга господарка. Майсторките на бича предлагат на клиентите си ролеви игри, писинг, връзване и напляскване като увертюра преди сексуалния акт. Цените са 100 лв. за 30 минути, 150 лв. за час, 200 лв. за 90 минути, 250 лв. за два часа.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук