СКАНДАЛНО ВИДЕО (18+)! Стриптийз и кич за чудо и приказ омаскариха „Мис Хасково 2016“ (СНИМКИ)

0
2154

„Ужас!” „Не мога да повярвам докъде стигна изкривената представа на обществото за красота и приоритети”. „По-грозно държание не съм виждала – и на много хора им хареса”. Това са само част от коментарите, които заливат мрежата след проведения в края на миналата седмица конкурс за красота „Мис Хасково” 2016.

Дали това е шоу за красота или шоу в стриптийз бар – този въпрос си задават мнозина след конкурса. Победител в него стана 18-годишната Мирослава Николова. Нейни подгласнички са Илияна Николаева и Мими Топалова, съобщава „Хасково Нет“. Осемте претендентки трябваше да дефилират в три тура – по бански, със спортни облекла и с официални тоалети.

„Това не е конкурс за красота и грация, това е пошло и ние категорично се разграничаваме от селекцията, провеждането и избраницата на т.наречения конкурс „Мис Хасково 2016“. Изявлението от името на собственичката на Модна агенция “Интерсаунд“ Ирина Папазова, която държи правата за провеждането на конкурса „Мис България“ и неговите регионални етапи, направи регионалният мениджър на Агенцията за Хасково Адриана Добрева.

Добрева обясни, че конкурсът, който се проведе през миналата седмица е категорично нелегитимен. Клипчета, които са пуснати от него и се въртят в социалните мрежи са гледани и от модните среди в София, където се коментират като проява на лош вкус и удрят по имиджа на умните, красиви и амбициозни хасковски момичета, коментира още регионалният представител на Интерсаунд. Добрева припомни, че единственият легитимен представител от Хасково на конкурса „Мис България“ е избраната през май месец Илина Цветкова.

Пред Нова телевизия Ирина Папазова се оплаква, че във всички градове в България се правят конкурси „Мис“, които се обвързват с „Мис България“. В случая с Хасково организаторът е регистрирал в Патентното ведомство марката „Мис Хасково“, но тя не е свързана с „Мис България“. Това не са миски, а някакви полустриптизьорки – това бие по нашия имидж и бизнес, възмути се Папазова./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук