СКАНДАЛНО! В коя ТОП дестинация троши пари Радан цели две седмици?! Вижте!

0
1315

Двете седмици, в които изчезна от обществения живот на България и в които само от време на време постваше по нещо във фейсбук, лидерът на ДСБ Радан Кънев е прекарал в Боливия, разкриха негови колеги реформатори. Никой обаче не разбрал какво е правил опозиционерът с хора във властта в страната в сърцето на Южна Америка.

„Кацнал е в София във вторник вечерта – точно на 14-ия ден, след като отлетя. Каза само „Здрасти“. Питахме го как е, отговори: „Много съм добре.“ И това беше“, сподели за лаконичността колега от Реформаторския блок.

Наистина остава загадка каква е била целта на посещението на Радан Кънев точно в Боливия, а също – каква е била неговата компания. „От 10 години там управлява Хуан Ево Моралес Айма и неговото Движение за социализъм. Естествено е Радан да отиде там – нали е опозиция и на ГЕРБ, и на блока“, язвителен е негов колега реформатор.

Скандална обаче в случая е не дестинацията, а продължителността на отдиха, който си даде Кънев насред активния парламентарен сезон. И то при положение, че народните представители и бездруго почиват по 61 работни дни в годината, без да броим всички понеделници и вторници, които за тях са неприсъствени, както и петъците, в които след 11 ч в сградата остават само тези, които чакат отговор от някой министър по време на контрола.

В Боливия Радан сигурно е събирал сили за президентската битка, заключи с надежда негов съпартиец, пише „Хипотези“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук