Скандално! Лидер на ПП ГЕРБ репресира фирми – искал пари!

0
1431

Истинска политическа гюрултия се задава в ГЕРБ – Гърмен. Напрежението расте и скоро ще се разпали в нечуван скандал. Такива поне са прогнозите. Епицентъра на това земетресение е временният лидер на партията Верхад Ислямов, който си позволил да легитимира така наречения „политически рекет“ на провелото се последно областно заседание миналия петък в Благоевград.

Пред всички изключително афектирано и директно, Ислямов поискал отговорност от областното ръководство на партията за това, че строителна фирма от родното му село Дебрен не му дава пари на изборите и било редно с нея да се разправят политически. Пред всички свои съпартийци напълно директно Ислямов, който е заместник-директор на училището в Дебрен, е заявил, че фирмите били длъжни да „плащат на ГЕРБ“, щото вземали „пай от баницата“, с които е на път да разпали най- големият политически скандал, разпален някога на територията на страната като цяло. Дълги години в медиите излизаха статии и разследвания свързани именно с така наречения „политически рекет над бизнеса“. На не малко партийни формации опозиционни на ПП ГЕРБ в предизборните слагани, беше заложена именно борбата с „политическият рекет над бизнеса“…Ислямов вади ли нещата на светло или просто си е повярвал, че той може да иска пари от бизнеса щото е „лидер на ГЕРБ – Гърмен“?! Второто не не по важност е изцепката на Ислямов, че „фирми вземали пай от баницата“? Нима Ислямов иска да потвърди с името си, че в България – лидерите на ГЕРБ по места разпределят „баницата“?

239-06-01-005
Ислямов никога не е крил близостта си с Минка Капитанова , избрана с гласовете на ДПС, опозиция на партията му ГЕРБ и поддържана от ДПС – Абланица от влиятелен депутат от ДПС. Че така опорочава своите собствени лидери и ръководство в Благоев...>>>

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук