Скандално! Мъж скочи на полицай: Дните ти са преброени! Ще ти ударя една глава и ще те пребия!

0
1602

Скандално поведение демонстрира шофьор спрямо служител на реда. Той се е заканил на полицая, че ще го прибие. 

Инцидентът е станал вчера в Калофер. 46-годишният Васил Димов бил спрян, докато управлявал товарен автомобил. Полицаите установили, че моторното превозно средство е с регистрационни табели, издадени за друг автомобил.

По-късно през деня след като употребил алкохол Димов видял служителя на РУ на МВР-Карлово, участвал в проверката. Започнал да го обижда, ругае, да го бута и дърпа пред свидетели, които по това време били на площада в гр. Калофер. Развикал се: „Тиквен медал ли ти дадоха за това, което ми направи. Дните ти са преброени. Ще ти ударя една глава и ще те пребия“. Полицаят направил опит да усмири Димов, който оказал съпротива.

Днес районна прокуратура-Карлово образува бързо производство срещу Димов за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задължение по опазване на обществения ред и за закана с убийство спрямо длъжностно лице при и по повод изпълнение на служебните му задължения.

Днес наблюдаващият прокурор внася искане в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Васил Димов. По делото са разпитани шестима свидетели, представени са всички относими документи и в законовия срок предстои приключването му.

В момента Димов изтърпява наказание „пробация“ за шофиране на автомобил след употреба на алкохол, има и предишни осъждания. Излежал е и ефективна присъда „лишаване от свобода“./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук