Скандалът на седмицата! Изловиха пияниците от БФС как натискат клубове да издигат Борислав Михайлов! Престъплението е за затвор (Документ)

0
2857

Голям скандал е на път да разтресе БФС в навечерието на предизборната битка. Оказа се, че впиянчените ръководители на родния футбол са ударили дъното! Те напечатали бланки за издигане на кандидатурата на Борислав Михайлов и ги изпратили на клубовете! И повечето от тях, управлявани от неумни парчета като диджей Теди Джорджо в Дряново, не само ги попълниха и изпратиха, но и гордо качиха във Фейсбук!


Очаква се опозицията да атакува всичко това със сигнал до Прокуратурата, защото натискът на клубове да издигат Борислав Михайлов е престъпление по служба, което предвижда дови затвор.

 

“Вижте бланката на БФС която се спуска на клубовете, които се “избиват” да издигат успешния Борислав Михайлов. Колко жалък трябва да си, за да създадеш бланка за себе си и чрез администрацията на БФС да я спускаш до клубовете? А колко тъп трябва да си, за да си я снимаш попълнена и да я качиш в интернет? Браво пичове! Типични застъпници на Боби Михайлов сте. Такива не искаме да бъдем!!!”, коментира пък Радостин Василев от екипа на Любо Пенев.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук