Скандал! Бивши членове на партията на тоалетния министър принуждавани да плащат членски внос!

0
11119

Бивши членове от управляващата партия НФСБ се оплакаха, че приближени на тоалетния министър ги притискат да плащат членски внос.

Въпреки, че хората отдавна са се отказали от партията НФСБ, непрекъснато били притискани да плащат членски внос. Положението било нетърпимо особено в бургаско, в този район партийни емисари дори си позволявали да отправят намеци, че ще се използват властовите позиции, за оказване на принуда.

Хората не искат и да чуят вече за тази партия. Някои дори разказват, че се срамуват от каруцарското поведение на лидерите на въпросната партия и не желаят по никакъв начин да бъдат повече свързвани с НФСБ.

В същото време много от тях са притеснени възползвайки се от това, че НФСБ е във властта да не бъдат репресирани и подложени на уволнения. Хората заявяват, че нямат намерение да обслужват с парите си фирмите на партийните лидери, давайки пример с изплатените милиони левове от партийната субсидия към фирми на партийния вожд. Хората споделят, че ако не спре тормозът ще внесат колективна жалба в прокуратурата!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук