СКАНДАЛ В ЕФИР! Пребитата журналистка в Бургас се изправи лице в лице с нападателя си

0
1169

Все още съм стресирана. На успокоителни съм. Не мога да спя спокойно. Страхувам се и сега от досега с този човек. Стана най-недопустимото. Бях нападната вербално и физически. Това заяви пред Нова телевизия журналистката Стилияна Божидарова във връзка с насилието, проявено върху нея на стадион „Лазур“ в Бургас.
„Получих два ритника. Въпросният Манол скочи от ложата долу, където бях аз. Попита ме „Искаш ли повече крачето да не ти стъпи на стадиона?“, добави тя.
В предаването взе участие и обвиненият в нападението Манол Петров. „Аз бях със сина си на стадиона. Как ще отида при нея с него. Тя спореше с други момчета. Започнаха да се карат. Предупредих я да не вика и ѝ казах, че ако продължава така, няма да стъпи на стадиона“, поясни той.
„Никой не може да ме унижава пред сина ми. Тя ме ритна първа, каза ми, че съм смешник и ме уцели с цигара“, разкри обвиненият в нападението на журналистката.
„Досега не съм бил жена и не съм нападал журналисти. Наричат ме „лумпен“, снимат ме и ме издирват. Не съм бил арестуван в полицията. Сам отидох в Районното управление. Там изкарах около 15 часа“, добави Манол Петров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук