Скандал! Даниел Митов разкри за канибалска проява на президента Радев

0
114

Президентът смята, че жертвата трябва да откъсне част от плътта си и да я даде на канибала, каза зам.-председателят на ГЕРБ

„Поредната срамна проява на президента Радев, това е малко като да твърдиш, че жертвите на канибала Чикатило сами са настоявали да бъде рязана част от плътта им“, това каза зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов по повод изявлението за войната в Украйна на държавния глава Румен Радев в петък.

„Искам да стане ясно, че Украйна настоява да води тази война, но също така трябва да е ясно, че сметката се плаща от цяла Европа”, обяви Радев.

„По същия начин сега кремълският Чикатило – г-н Путин, се опитва да отхапе част от територията на съседна държава, избивайки мирно население, а нашият президент се прави, че не вижда това и смята, че жертвата трябва да откъсне част от плътта си и да я даде на канибала“, допълни депутатът от ГЕРБ в сутрешния блок на bTV.

Според Митов държавният глава е много огорчен, че вече не управлява еднолично. Той коментира, че се радва, че e Радев вече не играе роля в международните отношения на Българската държава.

На въпроса дали ГЕРБ ще инициира импийчмънт на президента зам.-председателят на партията отговори, че в момента има по-важни теми като правосъдната реформа, промените в Конституцията и други законодателни промени.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук