СКАНДАЛ! Дългия изгони малката Тереза заради пари след скандали с Крисия

0
1230

„Шоуто на Слави“ обяви конкурс за нова екранна партньорка на малчугана Митко Андреев. Любимецът на Дългия от рубриката „Запознай се с малките“ ще смени доскорошната си колежка Тереза Неделчева с друго момиченце за новия телевизионен сезон. Записванията за кастинга са в ход от вчера, а от екипа на учиндолеца стискат палци да открият талантливо и нахакано хлапе с потенциала на „златната кокошка“ Крисия.

Запознати с кухнята на шоуто издават, че именно сензацията от Разград е била причината русенката Тереза да бъда изхвърлена от вечерното предаване. Ситуацията с Неделчева се развила по изключително грозен начин, тъй като Крисия държала на мнението си, че не я харесва и твърдо предпочитала да има друга колежка в рубриката за малките.

На всичкото отгоре, през лятото родителите на Тереза вдигнали мизата за дъщеря си и поискали от Дългия да увеличи хонорарите й. Слави пък само това чакал и заявил, че няма да продължи изтичащия им договор, с което вратата за търсене на нова партньорка на г-н Андреев вече е широко отворена за невръстни кандидатки.

Припомняме, че кариерата на Тереза в „Шоуто на Слави“ започна през 2013 г., след като Ку-ку бенд и по-специално Гъмзата, откриваха музикалния талант на момичето и го превърнаха в звезда на малкия екран. Хлапето ce изявявaшe вceĸи пeтъĸ в пpeдaвaнeтo. Haтoвapeнaтa му пpoгpaмa oбaчe дoвeдe дo нуждата дa бъдe нaмepeнa пapтньopĸa, c ĸoятo дa ce cмeнят пpeз ceдмицa.

По вpeмe нa втopия ĸoнĸypc eĸипът стигна до неповторимата Крисия от Разград, която размекна Слави Трифонов и бързо се превърна в негова фаворитка сред децата в шоуто. /Пик

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук