СКАНДАЛ! Емануела в дива оргия с колега и още 50 души! Кой цензурира голия задник на Галин? (СНИМКИ И ВИДЕО)

0
2275
Сюжет, който подстрекава към групова оргия и в който са преплетени сцени на интимен акт, спретнаха Емануела и Галин в клипа към дуетната им песен „5, 6, 7, 8“. Скандалното видео на режисьора Станислав Христов се завъртя преди броени часове в ефира на телевизия „Планета“.

Идеята за песента е на Галин, който е автор и на музиката, а заедно с Емануела са доста провокативни и скандални в самия видеоклип. В лентата участват над 50 души, които се включват в един голям купон. На притъмнената снимачна площадка двете звезди са заобиколени от статистите, като всички сластно увиват тела, търкат се един от друг, изследват с ръце някои оголени части от телата си…

Фенките на Галин обаче ще останат с празни очи, тъй като Митко Пайнера е цензурирал голия задник на чалга идола. Преди няколко седмици се появиха кадри от мейкинга на видеото. От тях стана ясно, че са заснети и сцени, на които Емануела и колегата й са чисто голи – тя в кревата, поприкрита леко с чаршафи, а Галин – заснет пред прозорец, заснет отзад както майка го е родила.

Най-пикантните кадри всъщност присъстват във видеото, но при монтажа са хитро „слепени“ така, че голият задник на Галин само е загатнат. Режисьорско и продуцентско решение вероятно е в клипа да бъде вкарано секси дупето на Емануела – като вид компенсация за отрязаните задни части на мускулестия добричлия.

Вижте сами скандалното видео под снимките:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук